به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، حجت الاسلام و المسلمین حبیب الله شعبانی بعد از ظهر امروز در دیدار با مدیرکل و مدیران جهاد کشاورزی استان، با اشاره به روایتی از حضرت امیر(ع) که فرمودند: "ملتی که آب و خاک دارد، اما فقیر است، از رحمت و برکت خداوند دور است"، اظهار داشت: معنای این روایت آن است که اگر مردمی خاک و آب دارند، طبیعتا باید رونق اقتصادی نیز داشته باشند.
وی با بیان اینکه حل مشکلات اقتصادی در چنین جامعهای، وابسته به کشاورزی است، گفت: با توجه به فرمایش حضرت امیر(ع)، این مسئله امری اختیاری است، به بیان دیگر اگر آب و خاک باشد اما مدیریت صحیح نباشد، شاهد مشکلات اقتصادی در جامعه خواهیم بود.
امام جمعه همدان با تأکید بر اینکه در دید عموم مردم، دولتی موفق است که در تأمین و ثبات سبد غذایی خانوار موفق باشد، یادآور شد: آنچه که در کوچه و بازار سوال میشود، تأمین و ثبات در سبد غذایی است و کمتر به اقداماتی که در بلند مدت برای کشور شاید ثمراتی داشته باشد توجه میشود.
وی افزود: این وظیفه مهم بر عهده جهاد کشاورزی است و لذا امیدواریم در این شاخص با موفقیتهای بهتر و بیشتری مواجه شویم و زحمات و اقدامات مجموعه جهاد در عرصه اقتصاد و جامعه خودش را نشان دهد.
نماینده ولی فقیه در استان همدان، در بخش دیگری از صحبتهای خود با گلایه از وجود تعداد بالای چاههای غیر مجاز در همدان، گفت: این موضوع میتواند آسیبهایی بسیاری را ایجاد کند، خصوصا در شرایط فعلی که با مشکل کم آبی در استان مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه باید در این عرصه با توجه به مشکل آبی همدان نظارت ویژه داشت، خاطرنشان کرد: کشاورزی که چاه خود را برای تامین آب در اختیار دولت قرار داده است، سه ماه بعد به این چاه برای کشاورزی و کشت نیاز دارد و لذا ضروری است که برای حل مشکل آب در همدان تا آن زمان اقدامات لازم انجام شود.
حجت الاسلام و المسلمین شعبانی با تأکید بر اهمیت لزوم نظارت بر بازار که از وظایف جهاد کشاورزی است، گفت: در این بخش میتوان از ظرفیت گروههای مردمی نیز استفاده شود.
وی تصریح کرد: هر زمان دچار بی ثباتی و تورم در بازار میشویم، بازار نیز برهم میریزد و لذا لازم است تا مشکل به صورت مبنایی حل شود، چرا که با نظارت به تنهایی نمیتوان انتظار رفع مشکل را داشت.
امام جمعه همدان در ادامه خواستار برنامه ریزی بلند مدت در عرصه الگوی کشت شد و عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که کشاورزان را اذیت میکند این است که نمیدانند چه محصولی را بکارد که در زمان برداشت با مشکل روبرو نشود، بنابراین نیازمند برنامه ریزی بلند مدت سال زراعی هستیم، نه برنامه ریزی در حد یک هفته یا یک ماه.
انتهای پیام. /